Heeft u iets te vieren in Tiel of omgeving en wilt u daarom heerlijk gebak bestellen, zoals Flipjegebak? Voor vers gebak gaat u natuurlijk langs bij dé specialist. Fijnbakkerij Bouman is al jarenlang een begrip in Tiel en omgeving en hier kunt u dan ook uitstekend terecht om bijvoorbeeld een Filpjegebak te kopen. Voor ons is het belangrijk om gebak van hoge kwaliteit met verse producten te maken. Ook zijn originaliteit en het leveren van goede service van groot belang. Zo is het Flipjegebak, dat u bij onze bakkerij in Tiel kunt kopen, een specialiteit met framboos, pistache en geflambeerd schuim.

Dagelijks vers gebak bestellen

Bij Fijnbakkerij Bouman in Tiel kunt u dagelijks vers gebak, zoals een Flipjegebak, bestellen. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit een 20-tal verschillende gebakjes. Wij vinden originaliteit belangrijk en daarom kunt u onder andere Flipjegebak bij ons kopen. Flipjegebak is een specialiteit met framboos, pistache en geflambeerd schuim dat u online of in onze bakkerij in Tiel kunt kopen. Wij veranderen maandelijks van assortiment door het toevoegen van nieuwe ideeën of smaken. Hierdoor blijft uw bezoek aan de winkel iedere keer een traktatie en is er altijd wel iets nieuws. Wilt u als bedrijf gebak bestellen om uw medewerkers te verwennen? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij leveren onder andere aan bedrijven, horeca en bedrijfscatering.

Geniet ook onze verse taarten

Naast dat u kunt genieten van ons ambachtelijke gebak, door bijvoorbeeld een lekker Flipjegebak te kopen bij onze bakkerij in Tiel, maken wij ook een groot aantal taarten in verschillende grootten en prijsklassen. Elke taart wordt vers voor u op bestelling gemaakt. Wanneer u er even op wilt wachten, is dat ook mogelijk. Naast slagroomtaarten hebben wij ook mokka-, vruchten- of luxe marsepeintaarten. Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u iemand verrassen? Lever dan een foto in bij ons en laat uw eigen slagroomtaart met foto maken, uiteraard is het ook mogelijk om een taart met bedrijfslogo te creëren.

Heerlijk gebak bestellen om van te genieten

Plaats uw bestelling bij Fijnbakkerij Bouman en geniet samen met uw familie, vrienden of collega’s van heerlijk ambachtelijk gebak. Wilt u graag Flipjegebak kopen bij onze bakkerij in Tiel? Deze is uiteraard ook online te bestellen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0344 620875 of stuur een e-mail naar info@fijnbakkerijbouman.nl. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel.

 

 

 

 

 

 

 

.