Wij leveren ook aan bedrijven

Fijnbakkerij Bouman is een toonaangevende speler in de Tielse bakkerijbranche. In ons bedrijf dat sinds 1984 bestaat staan wij al sinds jaar en dag ook klaar voor leveringen aan bedrijven met onze beste kwaliteit en service. Wij verzorgen leveringen aan retail, bedrijfskantines, horeca, zorginstellingen, collega bakkers etc. Volgens van te voren gemaakte afspraken leveren wij dagelijks of wekelijks onze dagverse producten aan de diverse bedrijven. Graag maken wij een afspraak met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Horeca

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor de horeca. Geen dag is hetzelfde, er gebeuren altijd onverwachte dingen. Kort kunnen schakelen en een flexibel assortiment zijn belangrijk. Met ons moderne logistieke systeem kunnen we bij calamiteiten extra leveren en hebben we flexibele bake off concepten, zodat u op locatie indien nodig brood kunt afbakken.

Bedrijfscatering

Een compleet assortiment is vaak gewenst. Brood, bolletjes, bake off en mini’s. Of het nu gaat om het bedrijfsrestaurant of de banquating, bij Fijnbakkerij Bouman kunt u dagelijkse een breed assortiment bestellen.

Retail

Hoe kunt u als retailer zorgen voor onderscheidend vermogen? Onderscheid u met een lokaal sterk merk en profiteer mee van onze regionale merknaam Fijnbakkerij Bouman. Brood is binnen de retail een belangrijk wapen. Een enorme kans voor retailers dus om een lokaal merk binnen te halen en meerwaarde te creëren voor de klanten. Fijnbakkerij Bouman heeft de middelen om een ambachtelijk concept neer te zetten. Naast het assortiment is er natuurlijk communicatiemateriaal en de commerciële houding van Fijnbakkerij Bouman.

Zorginstellingen

Als geen ander weten wij hoe het is om zorginstellingen te beleveren.

Enkele voorbeelden

Fijnbakkerij Bouman, ambachtelijke en gezonde producten..

alternative text

Onze specialiteit de overheerlijke en zeer bekende kaasstengels liggen iedere dag vers voor u klaar.

alternative text

Uiteraard kunt u ook voor diverse spelt producten bij ons terecht. Kom eens langs en ervaar de mogelijkheden...

alternative text

Wij hebben een uitgebreid assortiment gebak, taarten en andere zoete en hartige lekkernijen.

alternative text

In ons assortiment hebben wij ook zalige taarten en lekkernijen.